با سلام
مجمع فرهنگی رهپویان علوی شهرسریش آباد(استان کردستان) از سال 1382فعالیت های فرهنگی ومذهبی خود را در قالب برگزاری مراسمات ولادات وشهادت ائمه اطهار علیهم السلام ، برپایی ایستگاه های صلواتی در سطح شهر ودیگرفعالیتها شروع نمود. بحول و قوه الهی تا امروز توانسته رسالت خود را بنحو احسنت در شهر سریش اباد به انجام برساند.ودر ادامه امیدوار است با عنایت اهل بیت ودعای شما مریدان ائمه اطهار علیهم السلام تا جایی که توان دارد با افتخار در خدمت خادمین اهلبیت خدمتگزاری نماید.
انشاءالله که مورد رضای حضرت حق قرار بگیرد.التماس دعا
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود
گزیده ای از بیانات مقام معظم رهبري در مورد حجاب وجایگاه بانوان در اسلام و انقلاب اسلامی
_ امروز زن ايراني سرمشق و الگوي زنان مسلمان كشورهاي ديگر است
_ لقب«ام ابيها» بيانگر احساس مسئوليت فاطمه (س) است نسبت به پدر بزرگوارشان
_ زندگي فاطمه زهرا(س) در همه ابعاد پر از كار و تلاش و تكامل و تعالي روحي يك انسان است.
_ فاطمه زهرا(س) با آن عظمت و جلالت, در محيط خانه يك همسر است.
_ شخصيت زهراي اطهر (س) در ابعاد سياسي, اجتماعي و جهادي , شخصيت ممتاز و برجستهاي است.
_ اين زندگي جهادي فاطمه زهرا(س) است كه بسيار عظيم و فوقالعاده و حقيقتاً بينظير است و يقيناً در ذهن بشر چه امروز و چه در آينده يك نقطه درخشان و استثنايي است.
_ از لحاظ زيبايي هنري اين سخن فاطمه زهرا(س) (خطبه حضرت زهرا(س) ) مثل زيباترين و بلندترين كلمات نهجالبلاغه و در حدّ سخنان امير المومنين (ع) است.
و اوست كه باغهایى [كه درختانش برافراشته] بر داربست و باغهایى [كه درختانش] بدون داربست [است] ، و درخت خرما ، و كشتزار با محصولات گوناگون ، و زیتون ، و انار شبیه به هم و بىشباهت به هم را پدید آورد... . انعام : 141
1-آیا دایی وعموی پدر و مادر به فرزند محرم است یا خیر ؟ پاسخ – کسانی که به پدر و مادر محرم هستند به انسان محرم می باشند . بنابراین دایی و عموی پدرو مادر به شما محرم است . حتی اگر مثلاً عموی بزرگ پدر هنوز زنده باشد او نیز به شما محرم است . ولی دایی دایی و عموی عمو اگر عموی پدر و یا دایی مادر انسان هم باشد محرم است وگرنه محرم نخواهد بود . یعنی باید واسطه از طریق پدر و مادر باشد . ممکن است عموی عمو ، عموی پدر باشد و ممکن هم است نباشد . یعنی از پدر و مادر یکی نباشند . بنابراین عمو و دایی پدر و مادر به شما محرم است .
چهل توصیه مهم و کاربردی برای کنترل شهوت و ترک گناهان جنسی
سه نکتهی مهم مشترک برای تخفیف و درمان میان همهی امراض و عادات وجود دارد:
• در درمان هر بیماری یا ترک هر عادت، مهمترین قسمت عزم و ارادهی فرد برای درمان و ترک عادت است.
• عدم یأس و ناامیدی برای ترک و ایمان به علاج آن.
• در نظر گرفتن زمان برای ترک و درمان و …
تــوضیحـات
1. نخستین گام برای درمان گناه، اعتقاد و ایمان به درمانپذیری آن و دوری از یأس و ناامیدی است. اما رسیدن به نتیجه و ایجاد هرگونه تغییر و دگرگونی نیازمند گذشت زمان، انتخاب راه صحیح و به کارگیری دقیق دستورها است. از همه اینها مهمتر، اراده و خواست فرد، نقش کلیدی و محوری را ایفا میکند. درمان و چاره جویی باید منطبق با خواست فرد باشد؛ زیرا تا وقتی که او نخواهد، میتوان با قاطعیت گفت که درمان نخواهد شد.
بنابر این بیمار اگر بخواهد، میتواند بر بیماری اش غلبه کند و جمله معروف – خواستن توانستن است- عین حقیقت است.
برای مقابله با وسوسه های شیطانی و دور کردن او چه باید کرد؟برای رویارویی با وسوسه های شیطانی، ابتدا باید دشمن و راههای نفوذ او را شناخت و او را مهار کرد و سپس او را به عقب راند و در گامهای نهایی او را به اسارت کشید.
در این جهت راههای مبارزه با وساوس شیطانی عبارتند از:
1- نگهبانی و مراقبت: شیطان با جان ما سر و کار دارد. از این رو باید از آن حراست کنیم. راه های مراقبت عبارتند از:
أ) تقوا پیشگی: قرآن مجید تقوا را لباسی بر اندام جان آدمی می داند که آن را به خوبی می پوشاند و حفظ می کند: "لباس التّقوی ذلک خیر؛ بهترین جامه، تقوا است". امام علی(ع) تقوا را دژی نفوذ ناپذیر می داند که رخنهای در آن ممکن نیست.
ب) کنترل اعضا و جوارح: زبان، چشم، گوش، فکر و همه اعضا و جوارح، درهای ورودی به قلب اند. پس باید اینها را کنترل کرد.
ج) محاسبه: بعد از کنترل نوبت به محاسبه می رسد، یعنی برای جبران ضعفها و برنامه ریزی برای آینده ارزیابی لازم است.
2- واکنش مناسب: در برابر هر وسوسهای باید واکنش مناسب صورت گیرد.
پیامبر اکرم(ص) می فرماید: "دشمنان تو از جن، ابلیس و سپاهیان او است. پس اگر نزد تو آمد و گفت: فرزندت مُرد، به خود بگو: زندگان برای مردن آفریده شدهاند. اگر آمد و گفت: مال تو از دست رفت، بگو: ستایش خدای را که می دهد و می گیرد و زکات را از من برد. اگر آمد و گفت: مردم به تو ستم می کنند، ولی تو ستم نمی کنی بگو: روز قیامت آنان که ستم کردند گرفتارند. اگر آمد و گفت: چه قدر نیکی می کنی، بگو: گناهان من بیش از نیکیهای من است. اگر آمد و گفت: چه قدر نماز می گزاری بگو: غفلت من از نمازهایم بیشتر است. اگر آمد و گفت: چه قدر بخشش می کنی، بگو آن قدر که می گیرم، از آن چه می بخشم زیادتر است. اگر گفت: چه قدر به تو ستم می کنند بگو: من بیشتر ستم کردهام. اگر گفت: چه قدر برای خدا کار می کنی، بگو: چه بسیار معصیتها کردهام".
دانلود بهترین برنامهی حذف کامل فایلها و اطلاعات بدون امکان بازیابی
همانطور که میدانید زمانی که شما یک فایل را به روش معمول حذف میکنید، درواقع سیستم عامل آن فایل را به شکل نرمافزاری حذف میکند و فقط آن را از نظر منبع سیستم عامل مخفی میکند ولی تا زمانی که برروی محل قرارگیری آن اطلاعاتی بازنویسی نشود آن فایل یا اطلاعات قابل بازگردانی هستند. شاید برایتان پیش آمده باشد که برای ارتقای رایانهتان قصد فروش هارد دیسک خود را داشته باشید ولی چون اطلاعات مهمی مانند پسوردها، اسناد و یا اطلاعات شخصی دیگری درون آن داشتهاید در فروش آن تردید کرده یا کلا منصرف شدهاید، و این به دلیل این است که با نرمافزارهای مختلف بازگردانی اطلاعات براحتی میتوان اطلاعات دیسک را برگرداند.
نرمافزارهای مختلفی برای پاک کردن کامل فایلها و اطلاعات از روی دیسک وجود دارند ولی در بین آنها برنامهی قدرتمند و حرفهای East-Tec Eraser جزء بهترینهاست.
برخی از ویژگی ها :
- حذف کامل و 100% اطلاعات بدون امکان بازیابی حتی با روشهای پیشرفتهی سختافزاری
پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR طی فراخوانی اعلام کرد به پرسشهای شرعی مخاطبان که مربوط به احکام عزاداری است، پاسخ میدهد. حجتالاسلام والمسلمین فلاحزاده، کارشناس مسائل فقهی به پرتکرارترین سوالات، مطابق با فتاوای حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای پاسخ دادهاند که در ادامه متن و فیلم پاسخ ایشان به این سوالات ارائه میشود:
چکیده: حجاب مانع از زنای خیالی می شود. مثلاً اگر شخصی دارای نفس مطمئنه ای نبوده و دچار بیماری جنسی باشد و در اجتماع، زنانی را ببیند که رویی باز و آرایش کرده دارند، میل به آنان پیدا می کند و اگر بتواند که دست طمع شهوانی به سوی آن ها دراز کند ...
رهروان ولایت ـ
رعایت حجاب و پوشش دارای آثار مطلوبی می باشد. از جمله:
الف ـ حجاب مانع از زنای خیالی می شود. مثلاً اگر شخصی دارای نفس مطمئنه ای نبوده و دچار بیماری جنسی باشد و در اجتماع، زنانی را ببیند که رویی باز و آرایش کرده دارند، میل به آنان پیدا می کند و اگر بتواند که دست طمع شهوانی به سوی آن ها دراز کند، مرتکب عمل منافی عفت و جرم اخلاقی می شود و اگر نتواند، در خیال خود با آن ها زنا انجام می دهد که اسلام آن را «زنای خیالی» می نامد و به همین دلیل برای پیشگیری از این گناه بزرگ و جرم اخلاقی و در امان ماندن از زنای خیالی، توصیه های فراوانی به زنان برای رعایت حجاب و پوشاندن زیبایی های خود از نامحرم کرده است.[1]
رهروان ولایت ـ مساله را با خانواده در میان گذاشتم و از عشقم و خوبیهایش برایشان گفتم، ولی آنها مخالف کردند و گفتند: ازدواجی که مقدمه آشنایش فضای مجازی و چت باشد ازدواج درستی نیست...
اوایل چت کردن ما در حد احوال پرسی و مطالب دینی و مذهبی بود، دختر خوبی به نظر میرسید؛ بسیار پرانرژی و مهربان، قلبی سرشار از عشق داشت، تصمیم گرفتیم با هم ازدواج کنیم. از پیدا کردن همسر مورد علاقهام خیلی خوشحال بودم، در قلبم رویاهایی عاشقانه موج میزد، ذهنم سرشار از پاکی و نجابت آن دختر بود.
رابطه اینترنتی باعث قرار گرفتن در مواضع تهمت میشود
رهروان ولایت ـ دختر و پسرانی هستند که روزشان را با دردها و عشقهای نافرجام به شب میرسانند؛ و غصه ایامی را میخورند که همه اقوام و خویشان به آنها به چشم انسانِ پاکی نگاه میکردند؛ و از این که اینگونه سرنوشتشان را خراب و لکهدار کردهاند، اشکشان سرازیر است.
یا رسول الله شادی که در عزای تو معنا نمیشودشام وفات تو، شب یـلـــدا نمیشودآقــــا تمام مـــــردم ایــــــران مـودبنـدجشنی به احتـــرام تو بر پا نمیشود.پیامک شب یلدا.پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله):کسی که نماز را از وقتش تأخیر بیندازد، (فردای قیامت) به شفاعت من...
چکیده: خداوند ناظر و شاهدی استکه هیچگاه از انسان جدا نمیشود، او نزدیکی استکه نزدیکتر از او متصور نیست، بزرگی استکه کسی بزرگتر از او نیست، مطّلعی استکه وجودی مطّلعتر از او نیست،بهنحویکه بهتمام شراشر وجودی انسان از درون و بیرون، احاطه دارد، عالمی استکه آشکارا و نهان، برای او معنا ندارد. لذا شایسته استکه انسان از چنین وجودی در مقابل کارهای زشت، حیا کند و شرم داشته باشد.
رهروان ولایت ـ
«نیست خوبان را به از شرم و حیا گلگونهای
شیشه، حسن از باده گلرنگ پیدا میکند.»[1]
حقتعالی «حیا» را بهعنوان یکی از نعمتهای خویش در فطرت انسان قرار داد تا نسبت به کارهای زشت و خلاف، حالت بازدارندگی داشته باشد. به این معنا که وقتی روح درمقابل یک عمل قبیحی قرار میگیرد، یک حالت انفعال و انکسار به او دست میدهد، و همین حالت، موجب بازدارندگی او خواهد شد. و حتی بعد از مرتکب شدن یک کار زشت، حیا موجب خواهد شد که آدمی دیگر آن عمل را تکرار نکند.